// tilbage til forsiden

Giv papaffald nyt liv. Papaffald, der hober sig op, og mangel på emballage er et hyppigt problem for mellemstore virksomheder, når lagerplads er en overvejelse. 

EDWARD 300 serien giver stor værdi til prisen. Serien er designet for mellemstore virksomheder, hvor lagerplads og arbejdsmiljø er afgørende. EDWARD 300 er den mindste model i serien og er designet med tanke på at fylde så lidt som muligt i arbejdsmiljøet. Dette sikres gennem en høj mobilitet og en god støv- og støjreduktion.

Edward 300 er trods størrelsen en stærk maskine. Med makuleringshoveder af hærdet stål udmærker Klindex-serierne sig ved at være en af de eneste papmakulerings-maskiner, der kan klare hæfteklammer. Papmakulatoren er meget stille og udleder kun omkring 55 dB, hvilket svarer til et godt stykke under det normale samtaleniveau.

EDWARD 300 serien består af 3 modeller, så du kan få præcis den pap-emballage, der opfylder dine behov. Ved at vælge en af vores papmakulatormodeller får du mulighed for at genanvende den restemballage, der ellers ville fylde på lageret. Få den type papemballage, du har brug for, ved at vælge mellem strimler, konfetti og net. 

Klik ind på billederne nedenfor for at lære mere, eller kontakt os på 75 77 34 00, så hjælper vi dig til at vælge den model, der passer til dine behov.

EDWARD 300 papmakulatoren leveres som vist på billedet øverst. Ben og hjul kan tilkøbes Der tages forbehold for designforskelle mellem de forskellige modeller. 

Priser fra: 24.441 kr.
(Alle priser ekskl. moms)

TEKNISKE SPECIFIKATIONER
Skærebredde:      300mm
Skærehøjde:        14mm
Kapacitet:             4m3 / time
Hastighed:           14mtr./minut
Motor:                  2HP / 220v 50-60Hz
LxHxB:                 85x105x50 cm
Vægt:                  130 kg